Rode Mul

Parupeneus hepthacanthus

Terug naar overzicht
Rode Mul - Parupeneus hepthacanthus

Rode mul, ook wel de gestreepte zeebarbeel genoemd, is een soort uit de familie van de zeebarbelen die voorkomt in het oosten van de Atlantische oceaan, de Pacifische Oceaan, de Middellandse Zee en de Zwarte Zee. De filets wegen vaak minder dan 100g maar hebben een verfijnde smaak.

Vangst/Oogst periode
  • jan
  • feb
  • mrt
  • apr
  • mei
  • jun
  • jul
  • aug
  • sep
  • okt
  • nov
  • dec
Specificaties

Heeft u interesse in dit product? Vraag ons verkoopteam gerust naar specificaties en prijzen.

Herkomst

Wild gevangen in de Midwestelijke Stille Oceaan (FAO 71)

Image title