VACATURES & STAGES

JOIN OUR TEAM

Werken & leren bij Seafood Connection


Begin jij het nieuwe schooljaar met een commerciële HBO opleiding, maar zou je dit graag willen combineren met de praktijk? Dat kan bij Seafood Connection. Kies je HBO opleiding en ga daarnaast in deeltijd werken.

Ben jij al bezig met een commerciële HBO opleiding, maar zou je dit ook graag willen combineren met werken? Dat is mogelijk!

Heb jij interesse? Of heb je nog vragen? Neem nu contact met ons op via het contactformulier aan het eind van deze pagina.

Afwisseling tussen werk en school

Direct praktijkervaring

Ontvangen van salaris tijdens je opleiding

Wij betalen je opleiding

Openstaande vacatures & open sollicitaties

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Wij verwelkomen open sollicitaties en staan altijd open voor nieuwe gemotiveerde teamleden die ons kunnen versterken. Neem nu contact met ons op via het contactformulier aan het eind van deze pagina.

Meewerkstage of afstudeerstage

In de wereld van vis is er veel te ontdekken en te verbeteren. Daag jezelf uit met interessante vraagstukken en ontvang deskundige en persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Bovendien streven we ernaar jou na je stage aan boord te houden en stimuleren we doorgroeikansen die goed passen bij jouw persoonlijke ambities.

De meeste stagemogelijkheden zijn op ons hoofdkantoor in Urk. Ook bieden we de unieke mogelijkheid om een buitenlandse stage te volgen bij één van onze verkoopkantoren in Europa of inkoopkantoren in Azië. 

Ontdek met onze HR-afdeling de huidige mogelijkheden en de richting die het beste bij jou past. Heb jij interesse? Of heb je nog vragen? Neem nu contact met ons op via het contactformulier aan het eind van deze pagina.

Stageduur: minimaal 20 weken

MBO of HBO niveau

Stage mogelijkheden op verschillende afdelingen

Aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling


Seafood Connection heeft een internationaal gerichte werkomgeving. Onze kracht is een hecht team met een gedeelde passie voor vis. Bij ons staat niet alleen het werk centraal, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. We stimuleren doorlopend leren en investeren in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Geniet van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, een solide pensioenregeling en vind de perfecte balans tussen werk en privéleven.

Internationaal gerichte werkomgeving.

Een hecht team met een gezamenlijke passie voor vis.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden om door te groeien.

Goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij solliciteren of stage bij ons lopen? Neem direct contact met ons op!

Stuur je CV met een korte motivatie naar hr@seafoodconnection.nl.

Heb je vragen? Neem contact op met de HR-afdeling.

Geen passende vacature, maar wel enthousiast? Open sollicitaties zijn ook welkom!
Your message has been sent successfully! We will contact you as soon as possible.