Nieuwsoverzicht

Zeebonk - voor de échte visliefhebber

Jumbo heeft deze week het assortiment diepvriesvis met twaalf producten uitgebreid die onder de naam Zeebonk in de schappen liggen. Seafood Connection is leverancier van het merk Zeebonk. Het is geen private label van Jumbo, maar het is wel exclusief bij Jumbo verkrijgbaar.

Twaalf items

Het assortiment bevat twaalf items in de volledige breedte van de viscategorie. Het omvat visfilets (kabeljauwhaasjes, wilde zalm, roodbaars en heilbot), gebakken visproducten (zalm- en kabeljauwburgers, volkoren vissticks en lekkerbekjes) en ook diverse garnaalproducten (Black Tiger garnalen, gamba’s, torpedogarnalen en butterfly garnalen). Het assortiment visproducten is volledig duurzaam. Alle items hebben het MSC keurmerk (duurzaam gevangen) of het ASC keurmerk (verantwoord gekweekt).

Vier producten naar alle winkels

Vier van de twaalf items, de zalm- en kabeljauwburgers, torpedogarnalen en de kabeljauwhaasjes zijn in alle Jumbo-vestigingen verkrijgbaar. De overige acht items vinden hun weg naar de vriesversafdeling van 326 filialen. Naar verwachting wordt het Zeebonk assortiment de komende jaren uitgebreid.

Kwaliteit

Het assortiment is innovatief en van hoge kwaliteit. De payoff van Zeebonk: ‘voor de échte visliefhebber’, benadrukt de hoge kwaliteit van het nieuwe vis-assortiment. Het merk Zeebonk vertelt het verhaal van de stoere en hardwerkende zeeman en staat voor goed, gezond en kwalitatief eten met respect voor de omgeving. De lekkerbekjes hebben bijvoorbeeld kabeljauw als grondstof, wat uniek is in deze categorie. Bij kabeljauwfilet is gekozen voor de kabeljauwhaas het dikke rugstuk van de kabeljauw. We hopen de klanten te kunnen verrassen met dit bijzondere assortiment.


Overig nieuws